4 Şubat 2014 Salı

Özcan Yeniçeri'den Sözlü Soru Önergeleri

MHP milletvekili Özcan Yeniçeri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağlayan Kılıç'ın yanıtlaması için sözlü soru önergeleri vermiş.

I) 1. 2014 yılı Ocak ayı itibarı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının sporcuların ve antrenörlerin faal oldukları dönemler içerisinde sigortalı olmalarına yönelik uygulamaları, kapsamlarını genişleterek yaygınlaştırmak adına yürütülmekte olan çalışma ile projeler var mıdır? Varsa bunlar hangileridir ve ne aşamadadır?
2. 2014 yılı Ocak ayı itibarı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının milli takma sporcu  yetiştiren antrenörlerin, milli takım antrenörü olarak görev yapmalarına yönelik objektif kriterler belirlenmesi adına yürütülmekte olan çalışma ile projeler var mıdır? Varsa bunlar hangileridir ve ne aşamadadır?

II) 1. 2014 yılı Ocak ayı itibarı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının sporla ilgili tüm ve işlemlerde bütün federasyonların işbirliği ve koordinasyonunu geliştirmek adına yürütülmekte olan çalışma ile projeler var mıdır? Varsa bunlar hangileridir ve ne aşamadadır?
2. 2014 yılı Ocak ayı itibarı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının federasyon yapılarının iyileştirilmesi adına yürütülmekte olan çalışma ile projeler var mıdır? Varsa bunlar hangileridir ve ne aşamadadır?

III) 1. 2014 yılı Ocak ayı itibarı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının sporcu lisans sisteminin spora yönelik hizmet veren kurum ve kuruluşlar tarafından kullanılabilmesi adına yürütülmekte olan çalışma ile projeler var mıdır? Varsa bunlar hangileridir ve ne aşamadadır?
2. 2014 yılı Ocak ayı itibarı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının federasyonların, halkın spor yapması ve sporcu yetiştirilmesi konusunda daha aktif olmalarını sağlamak adına yürütülmekte olan çalışma ile projeler var mıdır? Varsa bunlar hangileridir ve ne aşamadadır?

IV) 1. 2014 yılı Ocak ayı itibarı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının tesislerde hizmet verilmesi planlanan spor dallarında uzman kişilerin tesislerin projelendirilmesi ve yapımı sürecinde yer almalarını sağlamak adına yürütülmekte olan çalışma ile projeler var mıdır? Varsa bunlar hangileridir ve ne aşamadadır?
2.  2014 yılı Ocak  ayı itibarı ile Gençlik ve Spor  Bakanlığının kalıcı tesislerin  yanı sıra maliyeti az olan tribünsüz açık ve kapalı antrenman salonlarının inşa edilmesi adına yürütülmekte olan çalışma ile projeler var mıdır? Varsa bunlar hangileridir ve ne aşamadadır?

V) 1. 2014 yılı Ocak ayı itibarı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının halkı spor yapmaya teşvik edici sportif rekreasyon alanlarının oluşturulması yönünde yerel yönetimlere destek sağlamak adına yürütülmekte olan çalışma ile projeler var mıdır? Varsa bunlar hangileridir ve ne aşamadadır?
2. 2014 yılı Ocak ayı itibarı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının yerel yönetimlere, spor aktivitelerinin geliştirilip yaygınlaştırılması konusunda destek sağlamak adına yürütülmekte olan çalışma ile projeler var mıdır? Varsa bunlar hangileridir ve ne aşamadadır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder