9 Ekim 2012 Salı

TSYD, Ahmet Ağaoğlu'nu Kınadı


Türkiye Spor Yazarları Derneği, muhabir Cihat Ünal’a kafa atan Türkiye Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu hakkında kınama mesajı yayınladı.

Açıklama şöyle:

"Antalya’da  devam etmekte olan  ve Türkiye’nin  bugüne kadar aldığı en prestijli  turnuva olarak gösterilen  Dünya Golf Şampiyonası sırasında  Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun  CHA Muhabiri Cihat Ünal’a  yapmış olduğu  darp  meslektaşımızın  uğradığı bu çirkin hareket affedilemez  niteliktedir.

TSYD  mensupları   kendilerine tahsis edilen  spor alanlarında harfiyen kuralları yerine getirmeye  ne kadar özen gösteriyorsa bu konuda da  meslektaşlarımıza gösterilecek nezaket  o derece hassas  ve duyarlı olmalıdır.

CHA muhabirinin  edinilen bilgiye göre  çeşitli defalar  Golf  Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu tarafından  basın mensuplarının  kendilerine gösterilen yeri ihlal etmeme uyarısına rağmen  hiç gereği yokken sözlü tartışma başlamıştır.

Golf Federasyonu Başkanı  bu sözlü tartışmanın devamında  yukarıda sözü edilen eylemi gerçekleştirmiştir.

TSYD  bugüne kadar başkanlık görevi sırasında  en küçük  bir olaya dahi adı karışmamış golf  federasyon başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun bu durumuna anlam verememiş hatta hayrete düşmüştür.

Ağaoğlu’nun en kısa zamanda meslektaşımızdan özür dilemesini  bekliyoruz.

TSYD bundan önce olduğu gibi spor alanlarında görev yapan emekçilere yapılan her türlü davranışın karşısındaki dik duruşunu sergileyecektir.

TSYD Yönetim Kurulu"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder